Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Küner Köyü Şehit Binbaşı Ercan İlkokulu

Telefon : 0 232 784 72 23
Belgegeçer : .
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://kunersehitbinbasiercanilkokulu.meb.k12.tr
Adres : KÜNER MAH. KÜNER KÜME EVLERİ KÜNER KÖYÜ ŞEHİT BİNBAŞI ERCAN İLKOKULU BLOK NO 89 MENDERES / İZMİR
VİZYON : Çocukların bilgi edinmede oyun, gözlem ve duygularını kullanarak hem kendilerini sonra birbirlerini tanımaya, hem de dünyanın nasıl işlediğini anlamaya çalışmalarını teşvik eden, bilimsel düşünen, demokratik ortamlar sağlayan, ayrıca okul olarak çocuğun öğrenme ve bilgi edinmede zihinsel kapasitesini kullanabilmesi için çevre ile etkileşimini sağlayan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalarak akademik ve sosyal yönden Ülkemizin gurur duyacağı topluma model olabilecek öğrenciler yetiştirmek ayrıca personelinin, velilerinin ve öğrencilerinin parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu, araştırmacı kimliğini yeni projelerle destekleyen, bilime katkıda bulunan ve sürekli gelişim gösteren bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Küner Şehit Binbaşı Ercan İlköğretim Kurumları olarak çalışmalarımızla Türk Milli Eğitim Sisteminin amaçları doğrultusunda, öğrencilerimizin ve dolayısıyla okulumuzun başarısını, ülke düzeyine çıkararak, okulumuzdan hizmet alan tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin ve paydaşlarımızın tamamının memnuniyetini sağlayarak, hizmet kalitesinde gelişmiş okullara da örnek olmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretmen :14
Öğrenci :241
Derslik :11
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :650
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler : 08:55 - 14:35
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer (Odun Kömürlü)
Servis : Okulumuz taşımalı eğitim kapsamında taşıma merkezi olup 3 farklı bölgeden (pomza-şaşal-ünal tarım) toplam 81 öğrenci okulumuza servis ile gelmektedir. Diğer öğrencilerimiz kendi imkanları ile okula ulaşım sağlamaktadırlar.
Ulaşım : Gaziemir Semt Garajı - Bulgurca Minibüsleri ihtiyaç halinde köyümüzün içine uğramaktadırlar. Ana yola 650 metre uzaklıktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Menderes ilçesinin mahallesi olup kırsal bir yerleşime sahiptir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 20 KM İlçe Merkezine 6 KM
Kontenjan Bilgileri : 360 öğrenci
Taban-Tavan Puan Bilgileri : -
Okulun Sınav Başarı Durumu : -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : -
Sportif Etkinlikler : Bahçemiz çok geniş olup her türlü sportif etkinlikler yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Beyaz Bayrak Projesi Beslenme Dostu Okul Projesi Misafirim Öğretmenim Projesi Veli Eğitim Akademisi Projesi İyilik Gönüllüleri Projesi
Yazdır :